VAD VI ERBJUDER

Vi erbjuder prisvärd personlig service av din bil/släp.

UTVALDA TJÄNSTER

Bromsservice

Ett mycket vanlig fel på en bil är att bromsarna är dåliga, låter eller att dom ligger på, så det är bra att kolla dom regelbundet för att slippa problem vid tex besiktningen. Upplever ni något problem med bromsarna så kan ni boka ett möte med oss så kollar vi vad som behöver lagas.

Kamremsbyte

Att byta kamremen i tid är mycket viktig, om den går sönder så kan det uppstå stora skador på motorn. Misstänker ni att det är dax eller om ni är osäkra så kan ni boka ett möte så kan vi kolla på det. I regel så står det i instruktionsboken vilka intervaller den ska bytas.

Service

Att serva bilen regelbundet med olja, stift, luftfilter, kupefilter och oljefilter kan vara bra att göra för att motorn ska gå bra och hålla längre. Här finns olika intervaller beroende på bilmärke, står oftast i instruktionsboken. Kontakta oss gärna om ni vill ha en service.

Hur vi arbetar.

1

Ring eller kontakta oss via denna sidan och berätta vad ni behöver hjälp med. Om vi behöver titta på bilen så bokar vi en tid för att undersöka vad felet kan vara och vilka delar vi behöver beställa. Är det inget akut/brådskande så kan ni köra med bilen tills vi får delarna och har bokat en ny tid där vi lagar bilen. 

2

 Vi kommer att erbjuda två olika priser på reservdelarna och det beror på hur akut det är och hur länge ni är villiga att vänta på delarna. I vissa fall behöver man använda bilen så fort som möjligt och då behöver vi få delarna så fort vi kan och det är i regel samma dag eller dagen efter men om kunden har tid att vänta minst en vecka så kan vi beställa delar som är lite billigare.

3

Skulle det visa sig att något inte stämmer eller om vi hittar något fel utöver det vi har kommit överens om så kontaktar vi självklart kunden innan vi gör något och diskuterar om hur vi ska fortsätta. Det är viktigt för oss att kunden alltid är med och själv får bestämma så det inte blir några överaskningar.